Utbildning

Företagsanpassad utbildning i grundläggande arbetsmiljökunskap

Det finns mycket att vinna på att jobba aktivt med er arbetsmiljö. Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar i grundläggande arbetsmiljökunskap, antingen kopplat till ISO 45001 eller anpassad utifrån era specifika behov och deltagarnas kunskapsnivå och roller inom arbetsmiljöarbetet.

I vårt upplägg varvar vi föreläsningar med grupparbeten, träning i er ”vardagsmiljö” och diskussioner kring egna erfarenheter. Ni får konkreta verktyg att använda för att förbättra säkerheten och trivseln på er arbetsplats.

Utbildningen ger medarbetarna ökad kunskap och bättre riskmedvetenhet och därmed minskar sannolikheten för tillbud o olyckor.

För bästa resultat gör vi alltid utbildning på plats hos er, då övningar och diskussioner blir mer konkreta och lättare att ta till sig.

Ni får ett fast pris per deltagare/tillfälle.

Utbildning i ert Ledningssystem

Medarbetarna har en central roll i alla Ledningssystem och därför är det viktigt att utbilda, involvera och engagera alla berörda i den eller de standarder ni inför.  

Vi bistår er i arbetet med att utbilda i ert Ledningssystem. Att få alla medarbetare att förstå vikten och värdet av ert Ledningssystem och vad som förväntas av var och en gör att införandet går smidigare och effekten blir bättre. Ni når helt enkelt era mål fortare.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå